Bestellen en levering

VSL#3 is zeer eenvoudig en snel te bestellen via deze website. Betalen is net zo eenvoudig en veilig via iDeal. Wegens omstandigheden zullen de bestellingen VSL#3 tijdelijk alleen op maandag en op donderdag worden verstuurd.

Om producten te mogen bestellen via deze website, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens vermeld op het bestelformulier. Wij behandelen alle persoonlijke informatie vertrouwelijk en zullen uw gegevens nimmer ter beschikking stellen aan andere bedrijven of personen. Wij voldoen aan alle vereisten van de Wet bescherming persoonsgegevens. Zie hiervoor ons Privacy Statement.

Prijs en betaling

De prijs van de producten is de prijs zoals vermeld op de website op de datum dat de bestelling wordt ontvangen en is inclusief btw en verzendkosten tenzij anders is vermeld. Prijzen zijn alleen in (€) euro. Door het plaatsen van de bestelling stem je in met betaling via iDEAL zoals aangegeven op het bestelformulier.

Wij behouden ons het recht voor, door jou op enig moment vóór aflevering hiervan op de hoogte te stellen, om de prijs te verhogen in verband met eventuele extra verzendkosten die wij moeten maken.

Wij zullen echter nooit extra kosten berekenen zonder hiervoor jouw toestemming te vragen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Probeer ervoor te zorgen dat er altijd iemand op het bezorgadres aanwezig is die je bestelling kan aannemen; VSL#3 wordt gekoeld verzonden.

De koerier probeert altijd je bestelling af te leveren bij het opgegeven bezorgadres. Mocht er niemand thuis zijn, dan probeert de koerier de bestelling af te geven bij je buren. Je krijgt dan een kaartje in je brievenbus, waar je bestelling precies is afgegeven.

Wanneer het niet mogelijk is om je bestelling bij je buren achter te laten, dan houdt de koerier het pakket bij zich en krijg je een kaart in je brievenbus. Hierop staan de gegevens van de koerier die de bestelling bij zich heeft. Je dient dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen, (uiterlijk binnen 24 uur) om met de koerier een nieuwe bezorgafspraak te maken. In de meeste gevallen kan je de bestelling ook ophalen bij het dichtstbijzijnde kantoor van de bezorgservice.

Ben je niet thuis? Laat je bestelling dan bezorgen op je werkadres! Je kunt dit heel eenvoudig invullen bij ander bezorgadres.

Heb je verder nog vragen over het bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op!

Retourneren van beschadigde producten

Ferring verplicht zich om VSL#3 in de best mogelijke verkoopconditie te leveren. VSL#3 wordt verpakt in een
kartonnen doos bekleed met piepschuim met daarin bevroren gelpacks. Dit beschermt het product tegen schade en zorgt ook voor warmte-isolatie. VSL#3 moet in de koelkast bewaard worden. Het kan tot een temperatuur van 24 graden Celsius gedurende 7 dagen bewaard worden zonder dat de kwaliteit van het product wordt aangetast. Als onze producten gebreken vertonen, verzoeken wij je om ons hiervan binnen 2 dagen na aflevering op de hoogte te stellen en de producten vervolgens binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Nadat wij de goederen ontvangen hebben, bieden wij je een volledige restitutie van de kosten. Wij verzoeken je de te retourneren producten deugdelijk te verpakken en via verzekerde of aangetekende post te verzenden.

Proefverpakkingen transport voorwaarden

Versturen alleen van maandag tot en met donderdag. Als op een dag of de daarop volgende dag de temperatuur in De Bilt 20°C of hoger is, wordt er geen verzending gedaan.

Annulering

Annulering van bestellingen wordt niet geaccepteerd als de goederen eenmaal zijn verzonden.